fbpx

Esküvői fotózás

A Nagy Nap pillanatainak megörökítése.

Esküvői csomagajánlatok

Válasszátok azt a csomagot, amelyik legjobban illik az elképzeléseitekhez.

SZERTARTÁS

30.000 Ft

+ kiszállási díj

ESSZENCIA

85.000 Ft

+ kiszállási díj

EGÉSZ NAP

140.000 Ft

+ kiszállási díj

EGÉSZ NAP+

180.000 Ft

+ kiszállási díj

Sikerült csomagot választani?

Vagy inkább egyedi árajánlatot szeretnétek?

Kiegészítő ajánlatok

Tegyétek teljessé a választott csomagot!

Jegyes fotózás

Tökéletes választás, ha még az éles (kreatív) fotózás előtt ki szeretnétek próbálni magatokat a kamera előtt. Ekkor kényelmes ruhában, kötöttségektől mentesen egy tetszőleges helyszínen készülnek el a fotók. Ezeket akár a meghívó mellé is kiküldhetitek a vendégeknek.

13.000 Ft-tól

Kreatív fotózás

Ez a fotózás rólatok szól, csak úgy, mint a jegyes fotózás, viszont itt már menyasszonyi ruhában és zakóban álltok a kamera elé. A kreatív fotózás történhet az esküvő napján, vagy az esemény előtt néhány nappal.

25.000 Ft

+ kiszállási díj

First look fotózás

Az esküvőtök napjának egyik legizgalmasabb pontja, amikor először látjátok egymást esküvői ruházatban. Frissek vagytok, szépek vagytok, a menyasszonyi ruha hófehér, az ing élére vasalt. Ez a fotózás a kreatív fotózás keretein belül is történhet.

10.000 Ft

+ kiszállási díj

Rapid képátadás

Normál esetben az esküvői képanyagot 3-8 hét után adom át Nektek, de ezzel a szolgáltatással 5 munkanapon belül már láthattok elkészült képeket. Összeállítok egy válogatást a fontosabb pillanatokból,  amelyet feltöltök egy online galériába.

10.000 Ft

Esküvői fotóalbum

Egy fotókönyv összefoglalja az esküvő legfontosabb pillanatait. Úgy állítom össze az albumot, hogy a legnagyobb vizuális élményt nyújtsa számotokra.

17.000 Ft

Vászonkép

Ha olyan megoldást kerestek, ami élethűen, térbeli érzetet keltve visszaadja az esküvői képeteket, akkor a vászonkép lesz a legjobb megoldás.

4.700 Ft-tól

Felkérés fotózásra

Hogyan jutunk el a felkéréstől a csodaszép esküvői fotókig?

Ha tetszenek a képeim és szeretnétek, hogy a Ti esküvőtök pillanatait is hasonló stílusban örökítsem meg, akkor alapvetően kétféle módon tudtok érdeklődni.

  • Csomagválasztás
    Összesen négy csomagajánlat közül tudjátok kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb összeállítást. Ha esetleg olyan csomagra esett a választás, amely nem tartalmaz mindent amire szükségetek lenne, akkor a kiegészítő ajánlatokkal (jegyes fotózás, esküvői fotóalbum, stb.) is ki tudjátok egészíteni a választott csomagot.
  • Egyedi árajánlat
    Lehetőségetek van összeállítani a saját esküvői fotós csomagotokat is. Így egy olyan egyedi csomagot kaptok amely a Ti esküvőtökre van kialakítva. Ki tudtok választani minden apróbb eseményt és ennek megfelelően fogok Nektek küldeni egy árajánlatot e-mail-ben.

Telefonon, e-mail-ben vagy akár a Facebook messenger-en keresztül is felvehetitek velem a kapcsolatot, de a legegyszerűbb talán az oldal végén lévő űrlapok kitöltése. Két különböző űrlap áll a rendelkezésetekre.

Miután beérkezett a kitöltött űrlap, a megadott telefonszámon foglak keresni benneteket. Kifejezetten kérem, hogy az esküvő minden apró részletét, a különleges meglepetéseket és az általánosnak hitt dolgokat is írjátok le, mondjátok el. A jó sorozat készítéséhez elengedhetetlen a precizitás és a felkészültség, amihez a háttér információk megléte is szükséges.

Minden esetben kaptok tőlem egy visszaigazoló e-mail-t, amelyben benne lesz minden fontosabb információ, beleértve az árajánlatot is (ha azt kértetek tőlem).

Amennyiben a dátum még szabad és nagy vonalakban átbeszéltük a legfontosabb részleteket, illetve egyedi árajánlat esetén elfogadtátok az ajánlatom, akkor egyeztetünk egy személyes találkozót. A találkozón még egyszer átbeszéljük az esküvő menetét és természetesen a kérdéseitekre is szívesen válaszolok a beszélgetés alatt.

Ha tisztáztunk mindent, akkor egy Megbízási Szerződést fogunk aláírni, amelyben rögzítjük a fotózás részleteit, ezt a találkozó előtt elküldöm Nektek. Foglalóként a teljes ár 20%-át kérem el, amelyet átutalással vagy készpénzben tudtok kiegyenlíteni. Amint az összeg beérkezik kiállítom az előleg számlát, amit digitálisan formában, e-mail-ben fogok elküldeni. Ekkor a foglalásotok 100%-ban rögzített, tehát más párnak már nem adom ki.

Az esküvőtök előtti napokban fel foglak hívni benneteket, hogy átbeszéljük az utolsó finomításokat. Szeretek minden apró részlettel tisztában lenni, hiszen csak így tudok kimagasló munkát végezni és minden fontos pillanatot megörökíteni.

Ezután elérkezik az esküvőtök napja, amikor is nagy a sűrgés-forgás. Igyekszem mindig észrevétlenül doglozni, hogy ne akadályozzam az esküvő menetét vagy a többi szolgáltatót a munkájában. Az esküvőn rengeteg fotó készül, minden apró mozzanatra odafigyelve megörökítem a pillanatokat. Ekkor már nem szeretem zavarni a párokat, ezért fontos minden aprósággal tisztában lennem.

Az esküvőt követően elkezdem a fotók leválogatását, szem előtt tartva azt, hogy egy kép technikai kivitelezése nem a legfontosabb. Sokkal fontosabb az a pillanat, ami az adott képen szerepel és amit számotokra jelenthet. 

Amint elkészült a teljes képanyag, keresni foglak benneteket és megbeszélünk egy találkozót. A fennmaradó összeget a csomag átadásakor kérem el, ami elfoglaltságom függvényében az esküvő utáni 3-8 hét elteltével lehet.

Jegyes fotózás csomagajánlatok

Laza, kötöttségektől mentes fotózás.

MINI

10.000 Ft

+ kiszállási díj

BIG

16.000 Ft

+ kiszállási díj

BIG+

25.000 Ft

+ kiszállási díj

Kérdésed van? Keress bátran!

Kiegészítő ajánlatok

Ha nem elég a csomagban foglalt mennyiség.

Retusálás

1.000 Ft

Nyers képek

3.000 Ft

Papírkép

100 Ft-tól

Kiváló minőség

Az életem minden területén az elérhető legmagasabb minőségre törekszem, nincs ez másképp a fotózásban sem. Minden képet maximális odafigyeléssel készítek el.

Egyedi látásmód

Minden helyzetben igyekszem más szöget, más nézőpontot keresni, mint mások. Nem gond, ha le kell feküdnöm vagy fel kell másznom valahová, ahhoz hogy egy jó kép elkészüljön.

Gyorsaság

Nálam nem kell sokat várnotok a képekre. Mindig arra törekszek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átadjam a kidolgozott képeket.

Gyakori kérdések

A kiszállási díj Nyírbátorban ingyenes, azt követően az oda-vissza útra 100 Ft/km (Nyírbátortól).

Természetesen megoldható. Ekkor minden megkezdett óra díja 10.000 Ft, hajnali 1:00 óra után pedig 15.000 Ft.

A webgaléria egy olyan online felület ahová feltöltöm a képeket és csak Ti fértek hozzá, hiszen jelszavas védelemmel van ellátva. Innen tudjátok letölteni a fotókat vagy egyesével vagy tömörített fájlként egyben az egészet. A webgaléria számát és a jelszót e-mail-ben fogjátok megkapni tőlem és 30 napig tudjátok letölteni a fotókat. A képek további egy évig megőrzésre kerülnek nálam, így szükség esetén bármikor újra tudom küldeni.

A korrekciózott kép az alap beállításokat (kontraszt, színek, vágás, stb.) foglalja magában. A retusált kép a korrekciózáson felül tartalmazza az arcbőr retusálását, illetve a képre nem illő dolgok eltűntetését is.

Az oldalon feltüntetett árak forintban értendőek és alanyi adómentesek, tehát ÁFA nem kerül rá.

Sikerült csomagot választani?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy kérdés esetén keress az elérhetőségeim egyikén!


A “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy megkeresselek e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakat. A megadott adataidat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adom át.

Egyedi árajánlatot szeretnétek kérni?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy kérdés esetén keress az elérhetőségeim egyikén!


A “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy megkeresselek e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakat. A megadott adataidat bizalmasan kezelem, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adom át.

Kapcsolat

Bakonszegi László
Telefon: +36 30 235 15 18
E-mail: info@kreapix.hu
Facebook Messenger

Copyright © 2021 Kreapix – Bakonszegi László. Minden jog fenntartva! A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll.