fbpx

Rólam

Az én sztorim.

Bakonszegi László

Fotográfus

A legjobb helyen jársz, ha megbízható fotóst keresel!

Kisgyerek koromban érdeklődtem a barkácsolás, rajzolás iránt, ahol kifejezhettem a kreativitásomat, alkothattam valami újat. Később ez a kreativitás a fotózásban nyilvánult meg.

2015

Ekkor kezdtem el megismerkedni a fotózással, ebben az évben vásároltam az első fényképezőgépemet. Néhány hónap után rájöttem, hogy rátaláltam a szenvedélyemre, a fotózásra. Szinte minden szabadidőmet a fotózás töltötte ki. Képszerkesztés, a fotózás technikai háttere, színelmélet, fényformálók használata, mindent tudni akartam ami a fotózáshoz kapcsolódik. Ez a fajta érdeklődés a mai napig megmaradt.

2016

Az év nagy része a tanulásról és a gyakorolásról szólt. Rengeteg oktatóvideót néztem meg, nagyon sok cikket olvastam el és persze könyvet vásároltam, hogy még több tudásra tegyek szert. Utómunka témában is sokat keresgéltem, megtanultam retusálni és egyre jobb és jobb technikákat sajátítottam el.

2017

Augusztusban beiratkoztam egy OKJ-s képzésre, ahol fotográfus és fotótermék kereskedő szakmát szerezhettem. Sajnos a képzés elég nagy csalódás volt számomra, mivel a színvonal alacsony volt  és sajnos csak a “papírról” szólt minden. Így a képzés ideje alatt nem sokat tanultam.

2018

Mivel a képzésen nem szereztem használható tudást, így autodidakta módon folytattam az önfejlesztést és a “tudásbankom” bővítését.

Januárban Budapestre utaztam, ahol egy két napos workshop keretében tanulhattam a portréfotózásról. Fényformálók használata, pózoltatás, gépbeállítás, minden volt ami a portréfotózáshoz köthető.

Áprilisban elutaztam Ausztriába azzal a céllal, hogy egy ott élő magyar fotóstól tanuljak. Egyéni képzés keretében nagyrészt portréfotózásról volt szó, viszont a fények használata és irányítása minden fotós területen kiemelt fontosságú, így az ott tanultakat más területen is alkalmazni tudtam.

A sikeres OKJ-s vizsga után, novemberben elindíthattam a saját fotós vállalkozásomat, ami jelenleg is üzemel.

Hiszek a folyamatos fejlődésben, hiszen így tudok egyre magasabb minőséget szolgáltatni és emberileg is így lehet több és több. Amióta fotózással foglalkozok, folyamatosan fejlesztem magam és a felszerelésemet. Minden fotózáson arra törekszem, hogy az adott pillanat megörökítése tökéletes legyen.

“Mindig arra kell törekedni, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy”

Ha úgy érzed, hogy a személyiségem és a munkám elnyerte a tetszésedet, akkor bátran lépj velem kapcsolatba.

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

Kapcsolat

Bakonszegi László
Telefon: +36 30 235 15 18
E-mail: info@kreapix.hu
Facebook Messenger

Copyright © 2021 Kreapix – Bakonszegi László. Minden jog fenntartva! A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll.